Manage de Manager.Een bijzondere vorm van coaching die alleen gericht is op een verbetering van jouw omgang met de manager. Want je bent niet de eerste of de enige die problemen heeft met de leidinggevende.


En ik vind het niet terecht dat jouw manager is getraind om beter om te gaan met de medewerkers en andersom niet. Jouw manager heeft ook verschillende tools die je als medewerker niet hebt. Met deze coaching probeer ik het evenwicht iets te herstellen.


Mogelijk besteden we aandacht aan jouw biografie als daar de oorzaak ligt. En als de oorzaak ligt bij je manager, dan bespreken we de verschillende soorten managers en verschillende manieren van aanpak.


Met als doel een betere omgang met je (huidige en toekomstige) manager en/of werkgever. Zodat je het op je werk hopelijk wat meer naar je zin hebt.
Praktisch.
De intake / het eerste gesprek is gratis. Aan het einde van dat gesprek bepalen we samen of er een vervolg komt en hoe dat eruit komt te zien. Dit in het kader van 'jezelf managen'.


De gesprekken zullen in de avond of het weekend plaatsvinden en volgens afspraak. In stad Groningen huur ik een ruimte voor dit doel. Woon je in de provincie Groningen, dan kan ik ook bij je thuis komen.PS: als deze coaching wordt vergoed door je werkgever, dan is het misschien goed om te weten dat op de factuur alleen 'coaching' komt te staan en niet 'manage de manager'.