Naar de gegevens en achtergrondinformatie


Bureau
Kat
de Beer


Certificering


Ik ben gediplomeerd coach en trainer, opgeleid in Transformationeel Coachen en Trainen door Orbis instituut/Wagner Group. De kracht van het transformationele werken is mensen tot inzicht, andere beleving en nieuw gedrag te laten komen, waarbij de transformatie van binnenuit tot stand komt en dus blijvend is.

Daarnaast ben ik door Hans van den Berg van De Verheldering opgeleid tot systemisch werker. Bij hem heb ik de basisopleiding gedaan, alsmede de vervolgopleiding en de modules 'tafelopstellingen', 'bronnenopstellingen' en 'organisatie opstellingen'.

Mijn opleiding is niet afgerond, ik zal de rest van mijn leven blijven leren. En ik heb iedere 2 maanden een verdiepingsweekend met vrienden.Over dit bureau


Bureau Kat de Beer is een eenmanszaak, met sterke groeiaspiraties, opgericht door mij, Katja de Beer. Gericht op het vergroten van het werkplezier en met de wens om het werken zowel gemakkelijker als aangenamer te maken. Omdat ik mensen zag vastlopen. Of omdat ik zag dat collega's onvoldoende werkplezier ervoeren. En naar mijn idee is dat niet nodig. Werken kan leuk zijn, werken is leuk. Naast dat ik heel graag uit ambitie voor mezelf wilde beginnen, ben ik dit bureau gestart om het leven van de werkende mens iets gemakkelijker te maken. Waar en wanneer ik dat kan.
Inmiddels beperk ik me niet meer tot de werkende mens, het is mijn ambitie om het leven van de mens iets fijner te maken, waar ik dat kan.


De trainingen van Bureau Kat de Beer zijn door mij bedacht, ontworpen en geschreven. Ik heb een behoorlijke rugzak vol ervaring, plus een flinke dosis rust, compassie en flexibiliteit. Met de wijsheid om mijn weg niet op te dringen aan anderen en wel met het vermogen anderen te helpen een eigen weg te vinden. De trainingen zijn ook gebaseerd op mijn jarenlange ervaring in opleiden, begeleiden en coachen van nieuwe medewerkers. Dit gecombineerd met een goede trainersopleiding en een haast tomeloze creativiteit. Het werken voor Bureau Kat de Beer combineer ik tegenwoordig met een parttime baan als Rijksambtenaar.


Indien je iets mist op deze pagina, of elders op deze website, dan hoor ik dat graag; ik sta open voor verbetering. Ook dat is een rode draad bij Bureau Kat de Beer: 'hoe kan het nog beter?'. Zo blijf ik niet alleen mezelf voortdurend ontwikkelen, ook mijn materiaal neem ik hierin mee. Dat is het voordeel van eigen trainingsmateriaal en een zelfgebouwde website; ik kan het altijd meteen aanpassen, als ik dat nodig vind.


Tot slot: Bureau Kat de Beer is gesitueerd in Uithuizen, maar is werkzaam in heel Nederland. De open trainingen zullen in eerste instantie in Groningen gegeven worden. Je krijgt mij altijd als trainer, als de groepsgrootte erom vraagt, werk ik graag samen met andere (uitstekende) trainers. Ik ben geboren en getogen in Maastricht, daar merk je weinig van, behalve dan dat het onmogelijk is om mij met Carnaval in te huren.


portret