Inzicht op tafelInzicht op tafel.
Door voorwerpen, die gekoppeld zijn aan een mens of concept, fysiek een plek te geven, creër je een representatie van de werkelijkheid. Je kunt zien wat er gebeurt als er een onderdeel verplaatst wordt en de gewenste richting uitgaat. Of het wordt duidelijk wat ontbreekt en waar een overvloed is.

Een even eenvoudig als doeltreffend middel om inzicht en overzicht te krijgen. Door een fysieke opstelling wordt veel duidelijk; een concept komt letterlijk in beeld.

In één oogopslag kun je de onderliggende verhoudingen zien of de belemmeringen voor het doel. En, in tegenstelling tot wat je misschien zou denken, het is een zeer dynamisch gebeuren.

Het is een krachtig visueel hulpmiddel voor bijvoorbeeld brainstormsessies, of strategisch overleg. En erg geschikt voor vragen als 'waar bevindt het bedrijf zich nu?' of 'hoe verhoudt de klant zich tot ons?'.

Als systemisch werker heb ik jarenlange ervaring met tafelopstellingen en werk ik vooral veel met groepen.


Praktisch:


Werkwijze:

Voorafgaand aan iedere offerte, kom ik vrijblijvend persoonlijk kennismaken en gaan we samen de inhoud van de bijeenkomst afstemmen op de vraag. Alle bijeenkomsten hebben een 'niet goed? - geld terug' garantie.


Tijdsinvestering:
De bijeenkomsten duren minimaal 2 en maximaal 4 uur. Desgewenst kan er een vervolgsessie worden gepland, als 4 uur te kort blijkt te zijn. Uit ervaring weet ik dat het niet verstandig is om de maximale duur te overschrijden.

Kosten:
Een bijeenkomst met opstelling en doorvragen kost € 135,- per uur.
Het is vrijgesteld van BTW.

Locatie:
Bij voorkeur in jullie gebouw. Beschik je niet over een geschikte plek, dan kan er door mij een locatie geboekt worden in de plaats van vestiging. Er komen in dat geval meerkosten bij.

Verder:
De bijeenkomsten kunnen ook in de avonduren en het weekend gehouden worden.
Er is altijd ruimte in de agenda voor spoedopdrachten
No cure? No pay.