Werkklimaat.Werkklimaat
Soms is het werkklimaat niet optimaal. Wil je daar samen iets aan doen? Dan gaan we samen naar een oplossing toe werken.
Natuurlijk gaan we analyseren waar de oorzaken zitten; de bekende en de onbekende oorzaken. Eén van de instrumenten die ik daarvoor gebruik is Systemisch Werken (organisatie-opstellingen), waarbij ik niet alleen kijk naar het team, maar naar de gehele organisatie. Tijdens de analyse zal al veel duidelijk worden. Vervolgens gaan we aan de slag met oplossingen die voldoende draagvlak hebben. Binnen het hele team.

En we gaan het niet alleen hebben over samenwerken, we gaan ook aan de slag met communicatie, verwachtingen en patronen. We werken aan verandering en de positieve bijdrage van eenieder. Met een voortgang die wordt geborgd.

Het doel is dat jullie samen verder komen en dat je als individu lessen leert die je kunt meenemen. Zodat er minder energie verspild wordt en alle betrokkenen meer werkplezier krijgen. Simpel.Praktisch:Tijdsinvestering:
Deze trainingen duren minimaal een halve dag, 1 dagdeel dus. Een volledige training duurt twee dagen, in totaal 4 dagdelen. Eventueel kunnen deze vier dagdelen verdeeld worden over meerdere dagen of weken.

Kosten:
Een dagdeel kost € 270,- exclusief BTW, exclusief reiskosten. Bij een groep van 6 deelnemers is dat € 45,- per persoon, per dagdeel.

Locatie:
In jullie gebouw: InCompany. Beschik je niet over een interne trainingslocatie, dan kan er door mij een locatie geboekt worden in de plaats van vestiging. Er komen in dat geval meerkosten bij.


Maatwerk
Natuurlijk kan er ook maatwerk geleverd worden.

Als je jouw naam en nummer hieronder invult, bel ik je en kunnen we de mogelijkheden bespreken.